Voorgerechten

Warme voorgerechten

# Omschrijving Prijs / stuk
1 1/2 kreeft à la nage dagprijs ( +/-  20,00 ) €
2 Asperges à la flamande (seizoen) 10,00 €
3 Asperges met scampi (4) 11,25 €
4 duo van zalm en tongfilets met dillesausje 11,90 €
5 Garnaalkroketjes (2) met gemengd slaatje 6,40 €
6 Gebakken ganzenlever met geglaceerde appeltjes en raapjes 20,70 €
7 Gebakken grietfilet met blanke botersaus, gefrituurde preisnippers en tomaatjes 15,00 €
8 Kaaskroketjes (2) met gemengd slaatje 4,60 €
9 Kalfszwezeriken op bedje van oesterzwammen en Fine Champagnesaus 14,00 €
10 Koninginnenhapje van kip 6,50 €
11 Koninginnenhapje van vis 7,10 €
12 Normandische tongfilets (2) met grijze garnalen, champignons en paling 13,10 €
13 Pot au feu van tong, tarbot en kruidenboter 15,00 €
14 Scampi (6) met currysaus 11,25 €
15 Scampi (6) met kreeftensaus 11,50 €
16 Scampi (6) van de chef (lookroomsaus) 11,25 €
17 St-Jacobsmosselen (3) met boschampignons en witloof 13,85 €
18 St-Jacobsmosselen (3) met grijze garnalen, champignons en kaassaus 13,85 €
19 Tongfilets (2) met spinazie en vissaus 11,60 €
20 Vispannetje met kabeljauwhaasje, grijze garnalen en champignons 10,50 €
21 Vispannetje met koolvishaasje, grijze garnalen en champignons 8,50 €
22 Vispannetje met tong, zalm, kabeljauw met broccoli en kreeftensaus 13,35 €
23 Vispannetje met tong, zalm, kabeljauw op bedje van prei en witte wijnsaus 13,15 €
24 Vispannetje met tong, zalm, tarbot, garnalen en champignons 13,85 €
25 Zonnevisfilet met saffraansausje, dragon en tagliatelle 11,10 €

Koude voorgerechten

# Omschrijving Prijs / stuk
1 1/2 kreeft in Frans moestuintje seizoensprijs(+/- 20,00) €
2 Bord met oesters (6) 12,00 €
3 Bord met waaier van gerookte vis ( zalm, heilbot, makreel, forel ) 11,30 €
4 Carpaccio van rundvlees met olijfolie en parmezaanse kaas 10,90 €
5 Duo van wildpastei met uienkonfijt en sla 7,85 €
6 Garnalencocktail 9,20 €
7 Gemarineerde verse zalm met dille 9,20 €
8 Gerookte zalm met dille 10,40 €
9 Gevarieerd visbordje met grijze garnalen, gerookte zalm en visterrine 11,10 €
10 Huisgemaakte zalmsalade met frisse zomergroentjes 7,50 €
11 Krokant slaatje met geitenkaas & honing 8,75 €
12 Krokant slaatje met warme spekreepjes 7,35 €
13 Krokant slaatje met zalmsnippers en scampi (3) 9,80 €
14 Mozzarella met tomaat en basilicum 7,85 €
15 Salade van gerookte ganzenborst en bosvruchten 11,00 €
16 Salade van jonge duif in porto-honingsaus en warme ganzenlever 14,75 €
17 Spaanse rauwe ham met meloen 10,25 €
18 Zalmfilet gepocheerd met garnituur 9,20 €

Soepen

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Agnes Sorelsoep (kippenroomsoep met kip, ham en kervelplukjes) 2,30 €
2 Aspergeroomsoep 1,95 €
3 Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers en aspergepunten 2,30 €
4 Boschampignonsoep (seizoen) 2,30 €
5 Broccoliroomsoep 1,95 €
6 Broccoliroomsoep met grijze garnaaltjes 2,30 €
7 Consommé madrilène - brunoise - célèstine 3,00 €
8 Kreeftensoep 4,50 €
9 Lentesoep 3,00 €
10 Pompoensoep 1,95 €
11 Soepje van St-Jacobsmosselen en holle oesters in Chablis 10,50 €
12 Tomatenroomsoep 1,95 €
13 Tomatenroomsoep met balletjes 2,30 €
14 Vissoep van scampi, tarbotfilet, zeeduivel en jonge groentjes 13,95 €
15 Witloofsoep 1,95 €

Soepen zijn steeds vergezeld van een assortiment broodjes of Frans brood.

Onze prijzen zijn steeds inclusief BTW, zonder bediening. Voor prijzen met bediening, gelieven te kijken onder "Bediening".