Hoofdgerechten

Visgerechten

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Gegrilde zalmfilet met béarnaise 12,20 €
2 Normandische tongfilets (paling, garnalen, champignons) 15,00 €
3 Paling in 't groen, Provençale, in de room, gebakken 19,50 €
4 Vispannetje met tong, zalm, kabeljauw met broccoli en kreeftensaus 16,00 €
5 Vispannetje met tong, zalm, kabeljauw met prei en witte wijnsaus 15,75 €
6 Zalmfilet op bedje van prei met visvélouté 12,20 €
7 Zeewolffilet met asperges en kruidenmousseline 15,75 €

Grammage: 200 gr. per persoon

Onze prijzen zijn steeds inclusief BTW, zonder bediening. Voor prijzen met bediening, gelieve te kijken onder "Bediening".

Vleesgerechten

Varkensvlees

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Gerookte beenham van speenvarken met assortiment koude groentjes of warme groentjes 11,85 €
2 Ribbetjes met gemengde sla 10,55 €
3 Speenvarkengebraad met groentenkrans en saus naar keuze 15,95 €
4 Varkensgebraad "Grand Veneur" met groentenkrans 10,80 €
5 Varkensgebraad met saus naar keuze 9,95 €
6 Varkensgebraad Orloff met warme groentjes 10,80 €
7 Varkenshaasje geflambeerd met Mandarin Napoleon en fruit 12,95 €
8 Varkenshaasje met groentenkrans en saus naar keuze 12,75 €
9 Warme beenhesp met koude groentjes 10,55 €

Rundsvlees

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Kalfsgebraad met groentenkrans en saus naar keuze 15,00 €
2 Kalfszwezeriken met portoroomsaus en asperges 16,90 €
3 Ossenhaas met groentenkrans en saus naar keuze 18,80 €
4 Rundstong met Maderasaus en groentekrans 10,50 €
5 Rundstoofvlees op Vlaamse wijze met slaatje 10,50 €
6 Rundstournedos met groentenkrans en saus naar keuze 18,75 €
7 Steak met gemengde sla en saus naar keuze 13,20 €

Gevogelte

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Eendenborst met "Fine Champagne"-saus en groentekrans 15,80 €
2 Eendenborst met sinaasappelsaus en groentenkrans 15,80 €
3 Filet van hoevekip met groentenkrans en saus naar keuze 10,15 €
4 Kalkoenfilet met fruitassortiment en saus naar keuze 9,95 €
5 Kalkoenfilet met groentenkrans en saus naar keuze 9,95 €
6 Koninginnehapje met kip 10,50 €
7 Kwartels (2) geflambeerd met Calvados en groentjes 15,00 €
8 Opgevulde kalkoen met warm appeltje en veenbessen (tijdens Kerstperiode) 11,10 €
9 Parelhoenfilet met druivensausje en witloof, peertje en cresson 15,80 €
10 Waterzooi van kip met fijne groentjes en aardappelen 10,15 €

Lamsvlees

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Lamsbout met jussaus en groentenkrans 15,00 €
2 Lamscarré moutardé, persillé met groentenkrans 18,30 €
3 Lamsfilet met tijmjus en groentenkrans 22,85 €
4 Lamskoteletjes met kruidenboter en groentenkrans 13,15 €

Grammage: 220 gr. per persoon
Bij deze gerechten geven we steeds een repasse (behalve bij steaks en rundstournedos).

Onze prijzen zijn steeds inclusief BTW, zonder bediening. Voor prijzen met bediening, gelieve te kijken onder "Bediening".

Wildgerechten

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Borstfilet van fazant in sherryroomsaus 20,00 €
2 Everzwijngebraad "Stroganoff" 20,60 €
3 Geflambeerde hazenrug met peperroomsaus 22,00 €
4 Gemarineerd everzwijn met groentekrans en saus 19,40 €
5 Hertefilet met appeltjes, bosbessen, slaatje en pepersaus 22,30 €
6 Patrijs (2) met pepersaus en herfstgarnituur 20,60 €
7 Reekalffilet met een winterse garnituur en saus 23,75 €

Grammage: 200 gr. per persoon

Onze prijzen zijn steeds inclusief BTW, zonder bediening. Voor prijzen met bediening, gelieve te kijken onder "Bediening".