Barbecue

Vis

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Gegrilde gambastaarten (3 per persoon) 8,50 €
2 Kabeljauwhaasje in papillot (100gr.) op Italiaanse wijze (mascarpone, kerstomaat, fijne groentjes) 6,50 €
3 Mosselen in papillot (300 gr.) 6,50 €
4 Scampibrochette (4 per persoon) 7,00 €
5 Scampibrochette (7 per persoon) 11,00 €
6 Visbrochette ( 120 gr.) 9,00 €
7 Warm gerookte zalm (100gr.) met Oosterse kruiden. 6,50 €
8 Zalm in papillot (100gr.) met zongedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum 6,50 €

Vlees

# Omschrijving Prijs / stuk
1 Barbecueworst (120gr.) 3,50 €
2 brochette van gemarineerd rundvlees (120gr.) 4,70 €
3 Casselerrib (120gr.) 4,40 €
4 Chipolata (120gr.) 3,60 €
5 Entrecôte / côte à l'os (120gr.) 6,00 €
6 Gekruid spek (60gr.) 2,60 €
7 Gemarineerd kippenonderboutje (120gr.) 3,50 €
8 Gemarineerd varkenslapje (120gr.) 3,90 €
9 Gemarineerde gevogeltebrochette (120gr.) 4,70 €
10 Gemarineerde varkensbrochette (120gr.) 4,20 €
11 Hamburger (120gr.) 3,50 €
12 Kalkoencordonblue(120gr.) 6,00 €
13 Kipfilet gemarineerd (120gr.) 3,90 €
14 Lamskoteletje (60gr.) 3,60 €
15 Mergueze (120gr.) 3,60 €
16 Rumsteak gemarineerd(120gr.) 6,70 €
17 Sparerib zoetgemarineerd(120gr.) 4,80 €
18 Witte worst (120gr.) 3,50 €

Onze prijzen zijn steeds inclusief BTW, zonder bediening. Voor prijzen met bediening, gelieven te kijken onder "Bediening".

Voor de bediening en het bakken van het vlees komt er 4,50€ per persoon bij. Indien u meer dan 180 stukken vlees bestelt is dit inbegrepen in bovenstaande prijzen.

In deze prijs is ook inbegrepen:

  • salade, tomaten, komkommer, geraspte wortelen
  • aardappelsalade
  • 2 soorten koude sausjes: mayonaise en cocktailsaus
  • 1 soort warme saus: Provençaalse saus
  • stokbrood en boter

Met uitgebreid groentenbuffet (9 soorten): + 2,90€ per persoon:

  • tomaten, komkommer, worteltjes, radijsjes, rode biet, witte en rode koolsla, deegwarensla, boontjes, ...
  • aardappel in jasje met lookboter
  • 2 soorten koude sausjes: mayonaise en cocktailsaus
  • 2 soorten warme sauzen: Provençaalse saus en béarnaise
  • stokbrood en boter